Řeznictví branická

 

Malý krámeček s velkým srdcem 

Rodinné řeznictví provozujeme třetím rokem. Za jeho úspěch vděčíme asi nejen celému konceptu, který jsme si sami vytvořili, ale hlavně tomu, že děláme vše s láskou, poctivě a vybíráme to nejkvalitnější maso, které pro vás sami bouráme i staříme. Začátky nebyly lehké, ale co na tom bylo skvělé, bylo to, že jsme neměli svázané ruce žádným zažitým stereotypem. 

Vymykáme se klasice

Naše řeznictví nevypadá jako ta klasická. Máme trochu jiné osvětlení, nikde žádné kachličky a většinu prostoru zdobí nerez. Máme také tak trochu jiné řezníky, ke kterým je radost si přijít pro maso. Odejdete vždy s úsměvem a plnou taškou dobrot. 

Vaše návštěva je pro nás zážitkem

Nikam nespěchejte! Řekněte nám, co chcete vařit, a my vám poradíme, co na to koupit a jak maso připravit, abyste si ho vychutnali co nejvíce. Jsme tu pro vás, ne vy pro nás. 

Daneček

Daneček

Odborník - uzenář

Náš benjamínek. Nenechte se zmást. Daneček pochází ze staré řeznické rodiny, která má své kořeny v Maďarsku. Jeho předci byli odborníky přes klobásy, a tak není divu, že tento um podědil a předává s láskou dál. 

Tomáš

Tomáš

Kvalitář

Bývalý kuchař vyhlášené pražské restaurace, který k nám odešel do pomyslné penze 🙂 … Proto se speciálně k němu nebojte přijít pro radu, když už nevíte v kuchyni, kudy kam. V české kuchyni je jako doma. 

Jirka

Jirka

Steakař

Náš největší mistr grilu. Jiřík vám poradí jak i na ty nejnáročnější kousky masa. Ať už si je budete chtít vychutnat na pánvi nebo na grilu. I s drůbežím si poradí nejlépe z nás. 

Martin

Martin

Naše nová posila

Máme nového kolegu! Jmenuje se Martin, ale reaguje pouze na oslovení „Čumáčku“! Je mezi námi chvilku a už ho máme rádi. Tak ho přijďte omrknout!