Řeznictví branická
Malý krámeček s velkým srdcem
Rodinné řeznictví provozujeme třetím rokem. Za jeho úspěch vděčíme asi nejen celému konceptu, který jsme si sami vytvořili, ale hlavně tomu, že děláme vše s láskou, poctivě a vybíráme to nejkvalitnější maso, které pro vás sami bouráme i staříme. Začátky nebyly lehké, ale co na tom bylo skvělé, bylo to, že jsme neměli svázané ruce žádným zažitým stereotypem.
![](https://www.masoodabsolona.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0969.jpg)
Vymykáme se klasice
Naše řeznictví nevypadá jako ta klasická. Máme trochu jiné osvětlení, nikde žádné kachličky a většinu prostoru zdobí nerez. Máme také tak trochu jiné řezníky, ke kterým je radost si přijít pro maso. Odejdete vždy s úsměvem a plnou taškou dobrot.
Vaše návštěva je pro nás zážitkem
Nikam nespěchejte! Řekněte nám, co chcete vařit, a my vám poradíme, co na to koupit a jak maso připravit, abyste si ho vychutnali co nejvíce. Jsme tu pro vás, ne vy pro nás.
![Jirka](https://www.masoodabsolona.cz/wp-content/uploads/2019/10/DSC0826.jpg)
Jirka
Steakař
Náš největší mistr grilu. Jiřík vám poradí jak i na ty nejnáročnější kousky masa. Ať už si je budete chtít vychutnat na pánvi nebo na grilu. I s drůbežím si poradí nejlépe z nás.
![Tomáš](https://www.masoodabsolona.cz/wp-content/uploads/2019/10/DSC0842.jpg)
Tomáš
Kvalitář
Bývalý kuchař vyhlášené pražské restaurace, který k nám odešel do pomyslné penze 🙂 … Proto se speciálně k němu nebojte přijít pro radu, když už nevíte v kuchyni, kudy kam. V české kuchyni je jako doma.
![Martin](https://www.masoodabsolona.cz/wp-content/uploads/2020/08/DSC_0819.jpg)
Martin
Naše nová posila
Máme nového kolegu! Jmenuje se Martin, ale reaguje pouze na oslovení „Čumáčku“! Je mezi námi chvilku a už ho máme rádi. Tak ho přijďte omrknout!